Όροι ΧρήσηςΟ επισκέπτης του blog «lawyer-net.blogspot.gr» παρακαλείται να διαβάσει προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις που αφορούν στη χρήση του.  Σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση του.
Το «lawyer-net.blogspot.gr» είναι ένα προσωπικό blog στο οποίο δημοσιεύονται αποφάσεις προσωπικών υποθέσεων της δικηγόρου Ιουλίας Χ. Μυλωνά και των συνεργατών της καθώς και υποθέσεις που κατά την κρίση των συντακτών είναι γενικότερου ενδιαφέροντος.
Ο επισκέπτης μπορεί να αναδημοσιεύσει το περιεχόμενο του blog μόνο εφόσον ζητήσει την άδεια των διαχειριστών και θα πρέπει επίσης να αναφέρει τη σελίδα μας ως πηγή της δημοσίευσής του. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, διανομή και η διασκευή του περιεχομένου χωρίς την έγκριση του «lawyer-net.blogspot.gr». Το περιεχόμενο του «lawyer-net.blogspot.gr» συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Σε περίπτωση παράβασης του ανωτέρω όρου οι διαχειριστές δύναται να κινηθούν κατά των παραβατών σύμφωνα με την εθνική και τη διεθνή νομοθεσία .
Οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν τα σχόλιά τους έπειτα από κάθε δημοσίευση αρκεί αυτά να μην είναι προσβλητικά και παράνομα . Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα, blog ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό θα είναι να αναφέρετε την προέλευση του. Δεν διαφημίζετε οτιδήποτε μέσα από τη φόρμα αποστολής σχολίων. Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων που μοναδικό στόχο έχουν τη διαφήμιση.
Επίσης οι επισκέπτες μας μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και των τηλεφώνων μας προκειμένου να διατυπώσουν οποιαδήποτε απορία τους . Οι απαντήσεις μας σε καμία περίπτωση δεν έχουν τη μορφή της νομικής συμβουλής, για την οποία επιφυλασσόμαστε,  μόνο σε περίπτωση προσωπικής επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.
Είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του   blog «lawyer-net.blogspot.gr»  και το blog δεν είναι υπεύθυνο για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας.
Το «lawyer-net.blogspot.gr» και οι ιδιοκτήτες του δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Οι  επισκέπτες του blog αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές, όταν οι πληροφορίες προέρχονται από τρίτα sites- πηγές.
Εάν παραβιάσετε τους προαναφερόμενους όρους χρήσης , επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για νομικές ενέργειες , συμπεριλαμβανομένης της τυχόν αποζημίωσης λόγω βλάβης εξαιτίας του περιεχομένου που διατίθεται για ανάρτηση, δημοσίευση ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του «lawyer-net.blogspot.gr».
Οι όροι καλύπτονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία καθώς και από τις διεθνείς συμβάσεις και  για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια.
Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το «lawyer-net.blogspot.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου